Video: Se Maritime Stars-vinderne præsentere deres virksomheder

  0
  Arkivfoto: Stefan Holmager Larsen
  REKLAMA

  Undervands inspektion robotter, intelligente projektører og preventive maintenance. Det er blot nogle af de nye, innovative løsninger, som deltagerne præsenterede ved dette års finale i Maritime Stars. Her kan du se en videopræsentation af alle vinderne og deres virksomheder.

  Blue Atlas Robotics fra Odense som har udviklet undervands inspektion robotter med autonom navigation, der sikrer højkvalitets visuel inspektionsdata

  DanCompliance fra Herlev som hjælper virksomheder nemt og hurtigt med at holde sig opdateret på maritim lovgivning og regler – bl.a. via en nyudviklet webportal

  HARCO Heavy Lifting fra Esbjerg der har udviklet og leverer bæredygtige turn-key ydelser til optimering af drift og vedligehold af vindmøller.

  Hexastate fra Aalborg der hjælper produktionsvirksomheder med at undgå dyre nedbrud og opnå digitalisering af vedligehold igennem kunstig intelligens algoritmer, der forudsiger, hvornår maskiner går i stykker.

  Searchmaster fra Esbjerg som har udviklet en intelligent og stabiliseret projektør, som forbedrer arbejdet til søs ved at frigøre personel og med den indbyggede ”mand over bord funktion” øger sikkerheden markant.

  (Visited 75 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here