Video: Her sejler containerskib ind i krydstogtskib

  0
  REKLAMA

  Tæt tåge og dårlig sigtbarhed kan have spillet ind, da et kinesisk containerskib torsdag sejlede ind i et tysk krydstogtskib i havnen i Hamborg. Det skriver mediet Hamburger Abendblatt.

  Det var det 155.470 DWT store kinesiske containerskib CSCL Star, der torsdag eftermiddag  ramte krydstogtskibet Hanseatic Inspiration i Hamborg Havn, men heldigvis kom ingen personer noget til ved sammenstødet, ligesom heller ikke nogle af skibene fik alvorlige skader.

  Det 139 meter lange krydstogtskib lå fortøjret, da det blev ramt af CSCL Star, der var under bugsering inden afgang fra havnen. Ud over flere slæbebåde var der lods om bord på det kinesiske containerskib.

  De lokale myndigheder er i gang med at undersøge årsagen til uheldet, men da containerskibet altså ikke fik alvorlige skader under sammenstødet fik skibet tilladelse til at sejle videre mod sin næste destination Rotterdam.

  (Visited 642 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here