Ny international uddannelse hos Danish Shipping Academy

  0
  Arkivfoto: DS Norden
  REKLAMA

  Nye fag er på vej til trainees på Danish Shipping Academy’s to-årige uddannelse. Opgraderingen af uddannelsen vil stille de unge bedst muligt til mødet med Det Blå Danmark. Det skriver Danske Rederier i en pressemeddelelse.

  Når et nyt hold af trainees starter til september, bliver det blandt andet med nye fag på skemaet. Danish Shipping Academy har nemlig opgraderet deres to-årige uddannelse for at gøre den mere up-to-date.

  Målet er at klæde de unge trainees fra rederier, bunkerselskaber og andre shippingvirksomheder endnu bedre på til en spændende fremtid i Det Blå Danmark.

  Uddannelsen skifter navn til Danish Shipping Education, og der vil som noget nyt være mere fokus på innovation, bæredygtighed og fremtidsperspektiver i alle fag. Her kan trainees specialisere sig og til sidst kalde sig enten befragter, operatør eller bunkerhandler alt efter deres traineeship.

  Og i Danish Shipping Academy håber man, at de studerende kan få stort udbytte af de nye tiltag.

  ”Tingene går stærkt i skibsfarten i øjeblikket. Fremtidens shippingansatte skal have viden om alt fra bæredygtighed, alternative brændstoffer og multimodal transport, og derfor justerer vi også på vores uddannelse.  Det er vigtigt for os at give vores trainees de bedste forudsætninger for at forstå den verden, de lige om lidt træder ind i,” siger Anne Panknin Kristensen, uddannelseschef i Danske Rederier.

  De nye justeringer betyder blandt andet, at de studerende kan se frem til nye fag som ”Energy and Fuel” om bunkring af brændstoffer og ”Logistics and Supply Chain Management” om forsyningskæderne mellem skibe og land.

  (Visited 67 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here