Dansk offshore-virksomhed svinger sparekniven

  0
  REKLAMA

  Den danske offshore-virksomhed Ocean Team Group har gennemført fyringer og store nedskæringer. Det skriver JydskeVestkysten.

  Det er blandt andet pressede oliepriser, coronapandemien samt en kontrakt med virksomhedens storkunde Total, der udløber i 2022, der har presset Ocean Team Group til store nedskæringer samt en håndfuld fyringer.

  – Vi har tilpasset os på en sådan måde, at vi ikke har midler til at investere i vækst. Vi er nødt til at prøve at tilpasse os for at spare os til overlevelse, indtil vi ved, hvilket ben, vi lander på efter Covid-19, og om olieprisen stiger igen. Vi forventer ikke den samme aktivitet, som vi plejer – overhovedet. Vi forventer også lavere aktivitet end sidste år, fordi vi budgetterer med, at pandemien er her året ud, siger administrerende direktør Jens Peter Peder Thomsen til JydskeVestkysten.

  Ocean Team Group, der leverer rengøringsteknologi til olieindustrien, kom ud af 2019/2020 med et overskud på 4,3 millioner kroner før skat.

  (Visited 91 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here