Rønne havn sikrer overskud på 10,4 millioner

  0
  Rønne Havn. Arkivfoto.
  REKLAMA

  Rønne Havn kom ud af 2020 med et overskud på 10,4 millioner kroner. Det er et fald i forhold til i 2019, hvor havnen havde et overskud på 28,9 millioner kroner. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

  Særligt de manglende indtægter fra krydstogtturismen og et lille fald i antal anløb fra de tre færgeruter er ifølge havnedirektør Thomas Bendtsen skyld i faldet af overskuddet, men i det store hele, kategoriseres resultatet som tilfredsstillende.

  ”Selvom vi samlet kommer ud med et mindre overskud i 2020 end forventet, er vores forretning godt rustet og med til at sikre, vi i 2020 kommer ud med et driftsresultat før afskrivninger der er forbedret i forhold til 2019,” siger Thomas Bendtsen.

  Hvor overskuddet skrumpede, steg til gengæld omsætningen i forhold til i 2019. Der blev i 2020 omsat for mere end 85 millioner kroner – 10 procent mere end i 2019. Årsagen til væksten i omsætningen skal blandt andet findes i arbejdet med havvindmølleparken Kriegers Flak, som Rønne Havn er en del af, oplyser havnen.

  (Visited 29 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here