Erhvervshavn får nej til udvidelse

  0
  Masnedø Erhvervshavn. Foto: Vodingborg Kommune
  REKLAMA

  Uenigheden i kommunalbestyrelsen om udvidelsen af erhvervshavnen på Masnedø fortsætter. Nu trækker Ventre sin støtte til projektet, men planerne er dog ikke skrottet endnu.

  I sagen om udvidelsen af erhvervshavnen på Masnedø har Venstremedlemmerne af kommunalbestyrelsen nu trukket sin støtte til projektet. Det står klart efter et gruppemøde i partiet. Dermed følger de i Radikale Venstre og SF’s fodspor, tidligere har meldt ud, at ligeledes er imod en havneudvidelse, hvis der hverken skal være vindmøller eller solceller.

  ”Jeg må bare erkende, at der ikke er politisk opbakning i mit parti til forslaget. Det respekterer jeg,” siger Venstres politiske ordfører og medlem af havnebestyrelsen, Michael Seiding Larsen, til Sjællandske Medier.

  Trods modstanden i partiet, så kan planerne om en udvidelse af erhvervshavnen dog endnu nå at blive stemt igennem. Det sker, hvis Socialdemokratiet kan mønstre et flertal i samarbejde med Konservative og Nye Borgerlige.

  Inden det kommer så langt, så skal udvidelsen dog først i høring den 7. maj, inden det derefter ryger tilbage til politisk behandling i Plan og Teknikudvalget.

  (Visited 138 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here