Ny skibsforbindelse mellem Gøteborg og Oceanien

  0
  Sammen med sit søsterskib er Höegh Trigger Verdens største skib af sin slags og skal nu operere fra den svenske havneby. Foto: Höegh Autoliners.
  REKLAMA

  I dag starter en ny direkte forbindelse mellem Gøteborg Havn, Sydafrika og Oceanien. Forbindelsen, der drives af det norske rederi Höegh Autoliners vil fremover afgå fra den svenske havn hver anden uge. Det skriver Gøteborg Havn i en pressemeddelelse.

  ”Denne direkte service er en vigtig tilføjelse for industrien, og den vil helt sikkert åbne nye muligheder. Oceanien og Sydafrika er nøglemarkeder for bilindustrien samt den svenske ingeniør- og byggesektor. Denne service vil give Göteborg Havn en ekstra fordel i sit brancheudbud,” siger Claes Sundmark, vicepræsident for salg og marketing ved Göteborgs Havnemyndighed.

  Den nye rute, der har afgange hver anden uge fra Göteborg Havn, starter første sejlads i dag den 12. marts, og ved ankomsten til slutdestinationen i Auckland, New Zealand, vender skibet mod flere havne i Østasien inden det til sidst altså returnerer til den svenske havneby.

  Den nye forbindelse giver svenske importkunder yderligere muligheder for at bringe varer til Sverige og Skandinavien, ligesom varer også kan forbindes med andre globale markeder via havne på kontinentet.

  Höegh Autoliners driver i øjeblikket verdens største PCTC-skibe, og forsendelser fra Göteborg forventes at omfatte biler, tunge køretøjer, entreprenørudstyr og store projektbelastninger.

  (Visited 77 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here