Nu er de 28 sømænd udvist

  0
  Arkivfoto: Rigspolitiet
  REKLAMA

  Alle de 28 russiske sømænd, der blev anholdt på Femern-byggeriet i tirsdags for at arbejde ulovligt, har fået deres sager behandlet af myndighederne, og dommen er klar – alle er udvist af Danmark. Det skriver Fagbladet 3F.

  – Udlændingestyrelsen har behandlet alle sigtelserne og udfaldet er, som vi forventede. Alle 28 søfolk har fået en bøde for ulovligt arbejde i Danmark. Derudover får de et indrejseforbud på to år, siger politiinspektør Peter Compen, der er leder af udlændingekontrolafdelingen i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til Fagbladet 3F.

  Dommen betyder, at de alle arbejderne, som kommer fra Rusland, skal udvises af landet hurtigst muligt, og da sagen drejer sig om regler indenfor udlændingeloven, er det Udlændingestyrelsen, der træffer afgørelser i sagerne.

  De 28 sømænd kan dog vælge at anke afgørelsen ved en domstol senere på måneden, men det ser ud ifølge Peter Compen ikke ud til at blive tilfældet.

  Sømændene er lige nu indlogeret på de to slæbebåde, de har arbejdet på for Femern-byggeriet. Bådene ligger for kaj i Rødbyhavn, og politiet har inddraget mændenens papirer og pas, skriver 3F.

  (Visited 227 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here