Dansk sikkerhedsvirksomhed sikrer fint resultat trods corona

  0
  REKLAMA

  Danske Viking Life-Saving Equipment har i 2020 landet et resultat på 168,9 millioner kroner trods Covid-19. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

  I 2020 er det lykkedes virksomheden at opretholde et højt aktivitetsniveau og sikre en tilfredsstillende indtjening på 168,9 millioner kroner før skat, selvom de har oplevet en nedgang i omsætningen på 185 millioner kroner i forhold til året før, så den samlede omsætning lød på 2,6 milliarder kroner – et resultat, som administrerende direktør, Henrik Uhd Christensen, er tilfreds med.

  – Vi har gjort os umage og formået at forstå, hvordan Covid-19 ville komme til at påvirke vores forretning. Den ekstremt fluktuerende efterspørgsel har stor indflydelse på vores produktion og serviceapparat, men den stærke, globale struktur med tilstedeværelse overalt i verden har gjort os i stand til at servicere kunderne trods de vidtgående restriktioner. Vi har dokumenteret vores evne til at tilpasse os, og dedikerede medarbejdere i hele organisation tilkommer en stor ære for, at det er lykkedes os at vedligeholde og udbygge vores markedsposition, siger Henrik Uhd Christensen.

  Viking, der er global markedsleder inden for maritime og offshore sikkerhedsløsninger, forventer i 2021 et aktivitetsniveau på højde med 2020, men med et højere resultat.

  – Vi har klaret os rigtig godt i det år, vi har forladt, også sammenlignet med andre aktører i vores industri. Vi har forbedret vores debitorportefølje, reduceret lagre og nedbragt omkostninger uden at slække på de høje krav til kvalitet. Regnskabsåret har været præget af det med afstand højeste cashflow, pengestrømme, vi nogensinde har haft, og det giver robusthed i usikre tider som disse, siger Henrik Uhd Christensen.

  (Visited 61 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here