Fire mistænkte sørøvere dræbt i Nigeria

  0
  Image: Max Kleinen.
  REKLAMA

  Nigeriansk politi i delstaten Akwa Ibom siger, at de har dræbt fire sørøvere, der er mistænkt for at terrorisere den lokale kanal Iwukpom/Opolum.

  ”Den 4. marts 2021, omkring kl. 14.30, antastede vores specialenhed bestående af 29 betjente under ledelse Abubakar Yakubu en bande på syv pirater, mens de var på patrulje ved Iwukpom/Opolum-kanalen, hvilket førte til skududveksling,” beretter talsmand for politiet, Odiko MacDon.

  De tre sidste medlemmer af banden blev ifølge MacDon såret, men lykkedes med at undslippe.

  I aktionen lykkedes det politiet at konfiskere våben og udstyr, der inkluderer fire AK47-geværer, to LAR- og en K2-riffel, fire magasiner og en hurtig båd med en 200 hestekræftsmotor og en på 150 hestekræfter.

  (Visited 143 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here