England åbner for krydstogtsejlads

  0
  Krydstogtskibe får snart igen lov at anløbe de engelske havne. Arkivfoto
  REKLAMA

  Storbritannien vil fra den 17. maj gøre det muligt at genoptage hjemlige krydstogter. Det bekræfter den britiske minister for luft- og søfart. Wales, Skotland og Nordirland er endnu ikke med i genåbningen.

  Som del af planen for en gradvis genåbning af Storbritannien, bekræfter den britiske minister for luft- og søfart, Robert Courts, at det nu bliver muligt at genoptage hjemlige krydstogter fra den 17. maj. Det skriver Maritime Executive.

  Med beslutningen tilslutter Storbritannien sig lande som Italien, Singapore, Taiwan, Tyskland, Japan og Israel, der ligeledes har åbnet for krydstogter, dog i de fleste tilfælde kun med adgang for de pågældende landes egne indbyggere og et enkelt kun for allerede vaccinerede passagerer.

  Den britiske regering håber, at de nationale krydstogter kan begynde en reetablering af forretningen, ligesom det giver industrien en mulighed for at demonstrere sine helbreds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  Tilladelsen giver dog i første omgang kun mulighed for at genoptage krydstogter med anløb i engelske havne, men ministeren arbejder på at få Wales, Skotland og Nordirland med i genåbningen.

  (Visited 60 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here