Maersk Product Tankers leverer rekordhøje resultater

  0
  REKLAMA

  Maersk Product Tankers kommer ud af 2020 med  med et rekordresultat på 160,7 millioner dollar. Det svarer til omkring 1 milliard danske kroner, hvilket er langt over rederiets overskud i 2019, der lød på 92,4 millioner dollar. Det viser selskabets årsrapport.

  Omsætning i Maersk Produkt Tankers lød på 663.6 millioner dollar, mens det tal året før var på 727.7 millioner dollar.

  ”Vi ser tilbage på et år, der er defineret af den sundhedspandemi, der rystede alle hjørner af kloden, og som har efterladt et uudsletteligt indtryk på folk og samfund,” udtaler Christian M. Ingerslev, CEO i Maersk Product Tankers, i en pressemeddelelse.

  Et kollaps i olieprisen i 2020 skabte et øget behov for skibe som flydende lagre og deraf høje rater, men efterfølgende er priserne på markedet aftaget, og året sluttede derfor med markant lavere rater og flere skibe på vej til markedet, og det er en tendens, der er fortsat ind i det nye år, hvorfor Maersk Product Tankers også har lavere forventninger til 2021.

  (Visited 51 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here