To nye færgeafgange fra Bornholm efter svensk lukning

  0
  Arkivfoto: Bornholmslinjen.
  REKLAMA

  Bornholmslinjen kæmper for at få transporteret passagerer til og fra Bornholm, efter Sverige har lukket for grænsen til Danmark. To nye ekstra afgange mellem Rønne og Køge er blevet oprettet.

  Sverige har lukket grænsen til Danmark, og det har skabt kaotiske tilstande på Bornholm, hvor juletrafikken mellem Bornholm og resten af Danmark, der normalt også kan gå via Ystad i Sverige, er blevet langt mere besværlig. Derfor har Bornholmslinjen oprettet to ekstra daglige dobbelture mellem Rønne og Køge. Det skriver TV2 Bornholm.

  – Hurtigfærgen mellem Rønne og Ystad er Bornholms livline. Den har de svenske myndigheder lige nu skåret over. Vi kæmper med at få så mange med på færgerne som muligt. Men det er klart, at det er en meget uholdbar situation for Bornholm også ud over juledagene, siger Jesper Maack, der er Bornholmslinjens pressechef.

  Luftfartsselskabet DAT har ligeledes sat flere afgange ind mellem Sjælland og Rønne. Transportminister Benny Engelbrecht (S) har tirsdag morgen ifølge TV2 Bornholm bedt de svenske myndigheder om at overveje at holde passage gennem Ystad åben.

  (Visited 20 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here