Mærsk og Novo indgår stort samarbejde

  0
  Sådan ser en af de reefer containere ud indefra, som skal fragte Novos insulinproduktion. Foto: Mærsk.
  REKLAMA

  Grundet et stor fokus på grøn transport har Novo Nordisk valgt Mærsk til at distribuere sin omfattende insulinproduktion rundt til hele verden.

  Fra 1. april 2021 træder en aftale mellem Mærsk og Novo Nordisk i kraft. Som følge af Mærsks klimastrategi har Novo valgt rederiet til i en treårig periode at skulle distribuere selskabet insulinproduktion til hele verden. Det skriver Mærsk i en pressemeddelelse. Cirka halvdelen af al insulin insulin i verden produceres af Novo Nordisk.

  – Vi er stolte over at blive valgt som en af ​​Novo Nordisks største logistikvirksomheder. Transport af lægemidler på globalt plan er en krævende opgave med forskellige kompleksiteter, der kræver fleksible og modstandsdygtige forsyningskæder samt digitale og miljøvenlige løsninger. Denne aftale viser den hurtige transformation af A.P. Møller – Mærsk som et moderne end-to-end logistikfirma med fuldt kontrollerede aktiver, siger CCO i Mærsk, Vincent Clerc.

  Konkret bliver det med programmet Mærsk ECO Delivery, at transporten vil foregå. Det betyder, at Novo Nordisks produkter vil blive fragtet med skibe, der sejler på bæredygtig biobrændstof.

  – Vores mål om at opnå nul miljøpåvirkning er en hjørnesten i vores ambition om at være en virkelig bæredygtig virksomhed. Vi anser A.P. Møller – Mærsk for at være den rigtige globale distributionspartner til at sikre en stabil, miljøvenlig levering af vores værdifulde forsendelser, og vi ser frem til samarbejdet, siger Rune Sylow, der er vicedirektør og har ansvar for Novo Nordisks strategiske indkøb.

  (Visited 45 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here