Eksplosion på tankskib i Saudi-Arabien

  0
  Foto: Ian Simmonds, Unsplash.
  REKLAMA

  Der rapporteres om en eksplosion ombord på tankskib i Jeddah i Saudi-Arabien.

  Et tankskib og et andet skib har været involveret i en eksplosion i Saudi Aramco, Jeddah i Saudi-Arabien. Det drejer sig om tankskibet MT BW Rhine (IMO9341940), der sejler under det singaporeanske flag. Alle 22 besætningsmedlemmer er blevet fragtet i sikkerhed, og ilden ombord er blevet slukket. Det skriver Dryad Global.

  Med en nærmest permanent konflikt i området spekuleres der i, at eksplosionen skyldes en mine eller en vandbåren, improviseret springladning. Både Iran og Houthierne har været involveret i hændelser i området, og regionen er fortsat et konstant stridspunkt.

  UKMTO er blevet underrettet om, at havnen i Jeddah er lukket.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here