Maersk Drilling udpeger ny CFO

0
Foto: Maersk Drilling
REKLAMA

Christine Morris afløser den nuværende CFO i Maersk Drilling, Jesper Ridder Olsen.

Veteranen Christine Morris afløser Jesper Ridder Olsen, den nuværende CFO hos Maersk Drilling. Det bekræfter virksomheden i en pressemeddelelse.

Christine Morris bringer mere end 25 års relevant økonomisk erfaring til bordet, hvoraf en betydelig årerække var hos den amerikanske oliefeltgigant, Halliburton. Hun begynder arbejdet i sin nye stilling 5. januar 2021.

– Christine har stærke kvalifikationer og et væld af erfaringer fra børsnoterede virksomheder i globale industrier, herunder omfattende erfaring fra olie- og gasindustrien, siger bestyrelsesformand i Maersk Drilling, Claus V. Hemmingsen, og Christine Morres glæder sig også til at komme i gang med sin nye rolle.

– Jeg er meget begejstret for at blive del af Maersk Drilling, da potentialet for værdiskabelse er stort i betragtning af selskabets stærke økonomi, kundeforhold og operationelle ekspertise, siger hun.

Christine Morris er MBA fra Stanford Graduate School of Business og har dobbelt belgisk og amerikansk statsborgerskab.

(Visited 48 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here