Felixstowe Havn i juleproblemer

  0
  Foto: Barret Ward, Unsplash
  REKLAMA

  Der er stor pladsmangel på Felixstowe Havn i Ipswich, og det risikerer at gå ud over juleleverancerne i store salgskæder.

  Risk management-firmaet Russel Group hævder, at store britiske kæder som Tesco, Asda og John Lewis vil blive ramt af “væsentlige” problemer med leverancer grundet en overfyldt Felixstowe Havn. Det skriver The Ipswich Times.

  – Havnen er overfyldt på grund af overtegning af leveringspladser, og det har skabt store udfordringer i forsyningskæden for britiske virksomheder i løbet af julemåneden. Samtidig vinker en “hård Brexit” i horisonten, og sammen med Covid-19 øger det den aktuelle elendighed og frustration, siger Russel Group om den britiske julehandel.

  Det anslås, at varer til en værdi af 55 milliarder kroner ryger gennem havnen i Felixstowe. Med indviklede forsyningskæder fra havn til butik og den aktuelle Brexit-usikkerhed er der overhængende risiko for, at briterne vil opleve en vanskelig jul som kulminationen på et vanskeligt år.

  (Visited 14 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here