EQT køber Molslinjen for hemmeligt beløb

  0
  Arkivfoto: Molslinjen.
  REKLAMA

  Kapitalfonden Polaris har for et hemmeligt beløb solgt Molslinjen til EQT. Handlen ventes gennemført i starten af 2021.

  Siden 2015 har kapitalfonden Polaris ejet Molslinjen, men det ejerskab lakker nu mod enden. Polaris har nemlig solgt rederiet til EQT i en handel, der, når konkurrencemyndighederne har godkendt det, ventes gennemført i begyndelsen af det kommende år. Det skriver Finans. Parterne ønsker ikke at oplyse økonomien i handlen, men det er efter alt at dømme en sund forretning, EQT overtager.

  Siden overtagelsen for fem år siden har Polaris investeret i nye færger, og der er overtaget flere færgeruter til mindre danske øer samt til Bornholm. Derudover har indførelsen af Kombardo Expressen været en pæn succes – I dag udgør busruterne 10 procent af Molslinjens omsætning.

  – Nu ser vi meget frem til at samarbejde med EQT Infrastructure og fortsætte den positive udvikling i en fremtid, som byder på store muligheder – herunder for den grønne omstilling. I EQT får vi en stærk strategisk partner, der ligesom os ser nye muligheder for at styrke Molslinjens position som et uundværligt element i dansk infrastruktur, udtaler Carsten Jensen, administrerende direktør i Molslinjen.

  (Visited 19 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here