Britiske havne lider

  0
  Foto: Noel Broda, Unsplash.
  REKLAMA

  Skyhøje shippingrater og alvorlige forsinkelser begynder at påvirke priser på levering i alle sektorer i Storbritannien.

  BBC citerer en ikke navngivet fragtdirektør i en alarmerende rapport onsdag morgen. Det er vanskelige forhold, der hersker i hele Storbritanniens havne i disse tider. Trængselsafgifter opkrævet af luftfartsselskaber og øgede forsendelsespriser har øget prisen på importerede varer, og det vil sandsynligvis være gældende i mange måneder fremover. Og der er mangel på tomme containere og færre skibe til søs.

  Alle de store havne har oplevet flaskehalse, og erhvervslivet opfordrer regeringen til at handle. I et brev til transportminister Grant Shapps har Tim Morris, der er administrerende direktør for UK Major Ports Group, skrevet:

  – Vi anerkender, at regeringens kapacitet til at træde ind er begrænset, men hvor den kan, bør den se på måder, hvorpå man kan øge kapaciteten til at flytte containere til og fra havne. Det kunne eksempelvis være at køre flere og længere tog til og fra havne, så vognmændene oplever end større fleksibilitet ift. at kunne indsamle containere uden for normal tid, og så chauffører kan tage længere vagter, hvor det er forsvarligt.

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here