Maersk Product Tanker sælger 14 skibe for 2,6 milliarder kroner

  0
  Arkivfoto: Maersk Tankers
  REKLAMA

  China Development Bank Financial Leasing har købt 14 produkttankskibe af Maersk Product Tankers for cirka 2,6 millarder kroner.

  I løbet af de følgende måneder overtager China Development Bank Financial (CDBL) Leasing 14 produkttankskibe fra Maersk Product Tankers. Det skal ses som en del af Maersk aktuelle strategi om løbende at justere sin flåde, oplyser rederiet i en pressemeddelelse. Det kinesiske selskab betaler omkring 2,6 milliarder kroner for skibene.

  Ifølge aftalen vil ni af skibene blive charteret tilbage til Maersk Product Tankers. Alle 14 skibe forbliver under Maersk Tankers kommercielle og tekniske ledelse. Maersk Tankers driver i dag mere end 220 skibe.

  – Vi er glade for, at CDBL har betroet Maersk Tankers at påtage sig forvaltningen af ​​skibene, og vi vil udnytte Maersk Tankers’ digitale, kommercielle og tekniske ekspertise til at levere attraktivt økonomisk afkast til CDBL, samtidig med at skibenes CO2-fodaftryk sænkes, siger Chief Investment Officer i Maersk Tankers, Claus Grønborg.

  (Visited 8 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here