Thyborøn Havn får tre ISO-certificeringer

  0
  Foto: Thyborøn Havn
  REKLAMA

  Med hjælp fra konsulentvirksomheden FEICON er Thyborøn Havn lykkedes med at implementere kvalitetsstandarden ISO 9001, miljøstandarden ISO 14001 og arbejdsmiljøstandarden ISO 45001. Det betyder, at alle områder på havnen er blevet gennemgået lige fra leveringen af havneservice, arbejdet med miljø og affaldshåndtering, og måden havnen arbejder målrettet for at sikre et godt arbejdsmiljø. Det skriver Fiskeritidende.

  I arbejdet er man blevet inspireret af FN’s 17 verdensmål, hvor især fem af målene er helt naturlige for en havn at arbejde med. Thyborøn Havn har forpligtet sig til at arbejde for de fem udvalgte verdensmål og give sit bidrag til positiv udvikling på ”Bæredygtig energi”, ”Bæredygtige byer og lokalsamfund”, ”Ansvarlig forbrug og produktion”, ”Klimaindsats” og ”Livet i havet”.

  Alle i virksomheden er enige om, at vi i dag er et helt andet sted, end vi var for tre måneder siden. Vi har fået en fantastisk ramme til at arbejde med både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø på med de tre standarder, siger havnedirektør, Jesper Holt Jensen.

  (Visited 23 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here