Ny stor kokainfangst i London Gateway

  0
  Photo: HowToGym, Unsplash
  REKLAMA

  Et ton kokain på vej til Antwerpen blev i sidste måned fundet af myndighederne i London Gateway.

  Det britiske indenrigsministerium har bekræftet rapporter om endnu en enorm kokainfangst ved London Gateway i sidste måned, rapporter Sky News . Det er anden gang, kokain er fundet på depotet i de seneste to måneder.

  I alt 1000 kilo kokain, der angiveligt har været undervejs fra Columbia til havnen i Antwerpen i et banansending, blev beslaglagt. Myndigheder fandt poserne med det ulovlige stof i en container, og selvom de altså tror, ​​at store dele af forsendelsen skulle transporteres videre, vurderes det, at i hvert fald noget af det ville have fundet vej til de britiske gader.

  – Denne betydelige beslaglæggelse af narkotika sender en klar besked til kriminelle i Storbritannien og i udlandet, der søger at smugle narkotika til eller gennem Storbritannien: Det vil ikke lykkes, og vi vil bruge alle vore beføjelser til at spore og stoppe narkotika fra at komme ind i Storbritannien, sagde indenrigsminister Priti Patel.

  (Visited 7 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here