Maersk Drilling skal bore en brønd i Norge

  0
  Maersk Integrator. Foto: Maersk Drilling.
  REKLAMA

  I midten af 2021 skal Maersk Integrator bore en brønd for OMV (Norge) AS, der har indgået en aftale med Maersk Drilling til en værdi af 88 millioner kroner.

  Maersk Drilling skal bore en brønd for OMV (Norge) AS. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Ifølge kontrakten er det jack-up riggen, Maersk Integrator, der skal stå for arbejdet, der påbegyndes i midten af 2021 og ventes at være 52 dage. Opgaven koster det norske selskab 88 millioner kroner plus potentielle præstationsbonusser. Kontrakten indeholder desuden en mulighed for at tilføje cirka 28 dages test af brønden.

  Maersk Integrator gennemgår i øjeblikket en række opgraderinger, der vil kombinere brugen af ​​hybridkraft med lave niveauer af NOx-emissioner. Målet er en reduktion af energiforbrug og CO2-udslip. De præstationsbonusser, der er inkluderet i kontrakten, baserer sig netop på, hvor meget Maersk Integrator formår at begrænse sit brændstofforbrug og reducere NOx-emissioner under boringen.

  – Vi er glade for at tilføje dette ekstra arbejdsområde til Maersk Integrator i 2021 og indgå i en ny type samarbejdsaftaler med OMV, hvor der er et øget fokus på at udføre operationen på en måde, der reducerer kundens usikkerhed om de samlede udgifter til boringen. Vi mener, at denne model har potentialet til at øge boreaktiviteten i Norge og på tværs af Nordsøen. Kontrakten viser samtidig den kommercielle værdi af vores opgraderinger (af Maersk Integrator, red.). Ved at reducere brændstofforbrug, CO2-emissioner og NOx-emissioner bidrager vi ikke kun til at nå opstillede mål på området, men skaber også værdi for vores kunde under de incitamentsordninger, der er etableret i Norge, siger Morten Kelstrup, der er COO i Maersk Drilling.

  (Visited 9 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here