MACN føjer Cypern til netværket

  0
  Foto: MACN
  REKLAMA

  Det maritime antikorruptionsnetværk (MACN), der bekæmper korruption i den maritime industri, tilføjer Cyprus Shipping Chamber til dets netværk.

  16. november 2020 etablerede Maritime Anti-Corruption Network (MACN) og Cyprus Shipping Chamber (CSC) et samarbejde for i fællesskab at modarbejde korruption i den maritime industri, skriver Hellenic Shipping News.

  MACN, der har hovedkontor i København, blev oprettet i 2011 med for at bekæmpe korruption i den maritime industri. MACN er vokset hurtigt gennem årene, og har nu en base på 130 medlemmer over hele verden.

  Cyprus Shipping Chamber – der aktuelt repræsenterer hele Cyperns søfartsindustri, har udtrykt sin glæde over samarbejdet, der skal lette samarbejdet og koordineringen mellem de to enheder herunder udveksling af kultur og lempelse af betalinger, samt hindring af eksempelvis bestikkelse.

  (Visited 21 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here