To nye chefer på Hanstholm Havn

  0
  Foto: Hanstholm Havn
  REKLAMA

  En ny salgschef og en nyoprettet stilling som kombineret driftschef og vicedirektør bliver fra årsskiftet besat på Hanstholm Havn.

  Der sker ting og sager på havnen i Hanstholm, hvor der for nylig blev lagt sidste hånd på en renovering og udvidelse til 650 millioner kroner. I november meldte havnedirektøren ud, at Hanstholm Havn skal være den grønneste i Danmark, og siden præsenterede Thisted Kommune en ambitiøs vækstplan, der oveni skal gøre havne til førende inden for handel, bearbejdning og opdræt af fisk. Nu er to chefer blevet ansat til at hjælpe med at indfri de mål. Det skriver Søfart.

  Fra 1. januar ansættes Søren Kanne Zohnesen i en nyoprettet stilling som kombineret driftschef og vicedirektør. Han er i dag havneassistent og medlem af byrådet i Thisted Kommune for Venstre. Samtidig er Steen Harding Hintze ansat som ny salgschef ligeledes ved årsskiftet. Han har de seneste fem år siddet som CEO i Energifonden Skive.

  – Hanstholm Havn er i en rivende udvikling, og vi er godt i gang med at realisere version 2.0 med færdiggørelsen af havneudvidelsen og den øgede aktivitet, som det allerede giver. En lang række spændende projekter venter på at blive igangsat, og jeg glæder mig til at tage endnu mere ansvar for udviklingen af Hanstholm Havn, siger Søren Kanne Zohnesen.

  (Visited 30 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here