Milliardunderskud og 1.400 afskedigelser i Stena

  0
  Foto: Stena Line
  REKLAMA

  Stena AB har tabt 2,6 milliarder kroner i de første tre kvartaler af 2020 og har derfor været nødt til at afskedige 1.400 medarbejdere.

  Det svenske rederi Stena AB måtte tage afsked med 1.400 medarbejder i de første ni måneder af 2020. Det var en direkte konsekvens af et underskud på omkring 2,6 milliarder kroner i perioden primært påført af coronakrisen. Det viser Stenas regnskab for de første tre kvartaler af 2020, som selskabet publicerede torsdag.

  – Konsekvenserne af Covid-19 er på nuværende tidspunkt ikke overstået for Stena. For at afbøde de negative virkninger af pandemien er der foretaget ændringer i firmaets omkostningsstruktur. Taget i betragtning, at der i slutningen af rapporteringsperioden opstod tegn på forbedring, lægger disse foranstaltninger et godt fundament for et fremtidigt opsving, skriver Stena blandt andet i regnskabet.

  Tredje kvartal alene gav et samlet minus på knap 725 millioner kroner. Her faldt omsætningen fra cirka 3,26 milliarder kroner i tredje kvartal 2019 til 2,1 milliarder kroner i år.

  (Visited 4 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here