Maersk Tankers føjer fire tankskibe til flåden

  0
  Arkivfoto: Maersk Tankers
  REKLAMA

  Xihe Holdings har overdraget fire produkttankskibe til Maersk Tankers, som nu har 220 tankskibe i flåden.

  Maersk Tankers har indgået en aftale med Xihe Holdings, der betyder, at det danske rederi overtager driften af ​​fire produkttankskibe. Det oplyser Maersk Tankers i en pressemeddelelse. Aftalen er i tråd med virksomhedens strategi om at opbygge partnerskaber, der blandt andet drives af ​​digitalisering, et ønske om at reducere CO2-emissioner og øge afkast.

  – Vi er glade for den tillid, Xihe viser os. Vi vil øge skibenes omsættelighed og udnytte vores kommercielle og digitale ekspertise til at øge deres præstationer og give økonomisk afkast til dem og vores partnere, siger Claus Grønborg, der er investeringsdirektør hos Maersk Tankers.

  Siden begyndelsen af ​​2020 er Maersk Tankers’ forvaltede flåde vokset til mere end 220 skibe. Det er en stigning på over 20 procent. Med flere tilgængelige skibe kan der tilbydes større fleksibilitet for kunderne til at transportere deres last. Det hjælper også til at optimere udnyttelsen af ​​flåden, hvilket giver lavere CO2-udslip og højere indtjening for partnere i virksomhedens puljer.

  Den første af de fire skibe, MR Ocean Mercury, har allerede tilsluttet sig MR Pool, hvor de næste tre skibe, to MR-skibe og et 9.500 dwt skib, slutter sig til flåden i de kommende uger.

  (Visited 4 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here