Ny Head of Marine på plads i Danish Export Association

0
Foto: Danish Export Association.
REKLAMA

Mie Jessen Jakobsen bliver ny Head of Marine i Danish Export Association og skal drive begge foreningens eksportnetværk.

Efter fire år som ansvarlig for Cruise & Ferry-netværket i Danish Export Association bliver Mie Jessen Jakobsen nu Head of Marine i Danish Export Association. Hun overtager fra Mark Lerche, der takker af efter mere end ti år i front for marinenetværket. Det oplyser Danish Export Association i en pressemeddelelse.

Mie Jessen Jakobsen har været i eksportindustrien i næsten ti år. I sin nye rolle kobler Mie Jessen Jakobsen yderligere et netværk på og skal fremover drive begge eksportnetværk og skabe synergier til gavn for danske leverandører. Her bliver en væsentlig opgave at understøtte danske leverandører i en virkelighed, der lige nu er meget virtuel. Industrien er i en svær periode:

– Hele industrien er presset, og kunderne afventer. Samtidig er der meget, der fungerer i eksempelvis Kina. Generelt har danske virksomheder et forspring, når det kommer til at udvikle og sælge produkter, der fremmer den grønne dagsorden, og det er vejen frem til at positionere Danmark, siger Mie Jessen Jakobsen.

Danish Export Association hjælper danske B2B-virksomheder med at øge deres internationale salg gennem netværk og kurser inden for eksport i Danmark og ved at tage danske virksomheder med på internationale fagmesser i hele verden. Foreningen er non-profit, medlemsejet og medlemsdrevet og repræsenterer mere end 600 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder.

(Visited 2 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here