Upopulært boligbyggeri går i gang på Sønderborg Havn

  0
  Arkivfoto: Kim Toft Jorgensen, Sønderborg Kommune
  REKLAMA

  18 nye lejligheder og et seniorbofællesskab skal opføres på Sønderborg Havn. Det har det lokale byråd besluttet på trods af borgerprotester.

  På Nordhavnen i Sønderborg har byrådet i Sønderborg Kommune besluttet, at der skal bygges 18 lejligheder og et seniorbofællesskab på 40 lejemål. Ud over bygningerne anlægges der der park og p-pladser, ligesom en eksisterende promenade forlænges. Bag boligprojektet står pensionskassen PFA samt Bitten & Mads Clausens Fond. Det skriver Jydske Vestkysten.

  Lokalplanforslaget har været i offentlig høring, og der er holdt et borgermøde. Der er kommet seks høringssvar primært fra beboere i det nuværende boligområde bag nybyggeriet, som er kede af at miste hele eller dele af deres udsigt.

  – Deres bekymringer er forståelige, men jeg må også sige, at man ikke altid kan få ret, selv om man klager. Alle har vidst, at byggeriet på Nordhavnen ville komme på et tidspunkt, og derfor har byrådet også holdt fast i masterplanen for Byens Havn, der giver plads til de nye boliger, siger borgmester Erik Lauritzen (S).

  (Visited 4 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here