Mattias Hellström bliver ny CCO hos Svitzer Europe

0
Foto: Svitzer Europe
REKLAMA

Nuværende administrerende direktør Svitzer Europes klynge i Skandinavien og Tyskland, Mattias Hellström, forfremmes til CCO.

Svitzer Europe har udpeget Mattias Hellström som CCO pr 1. december 2020. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Mattias Hellström kommer fra en stilling som administrerende direktør for Skandinavien og Tyskland inhouse, og han har over 25 års erfaring i branchen.

– Mattias’ baggrund, karriereerfaring og track record som administrerende direktør for Svitzers klynge i Skandinavien og Tyskland gør ham til den perfekte kandidat til at blive vores nye CCO. Han har talent for relationer og kommerciel udvikling, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Mattias som en del af det europæiske ledelsesteam. Det hjælpe os med at realisere vores vækststrategi og komme stærkt frem i 2021 og fremover, siger administrerende direktør, Svitzer Europe, Lise Demant.

Mattias Hellström har haft flere roller i Svitzer Europe, og han har tidligere været hos blandt andre Mærsk og MSC. Svitzer Europe er gået i gang med at finde en afløser til stillingen som administrerende direktør for Skandinavien og Tyskland.

(Visited 18 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here