Elisabeth Lönne bliver Trade Director i Stena Line

0
Foto: Stena Line
REKLAMA

Ny Trade Director i Stena Line blive Elisabeth Lönne, der senest har været Travel Commercial Manager for Nordsøregionen hos rederiet.

Johan Edelman skal have en anden rolle i Stena Line, og derfor overtager Elisabeth Lönne hans rolle som Trade Director med primært ansvar for Stena Lines to danske færgeruter Frederikshavn og Göteborg samt Grenaa og Halmstad. Det skriver rederiet i en pressemeddelelse og tilføjer, at Elisabeth Lönne skal sætte kursen for at styrke regionen og rederiets ruter på tværs af Kattegat.

– Det er en speciel og alvorlig tid, jeg er landet midt i, med en pandemi, som rammer os alle på den ene eller anden måde. Stena Line er en vital del af den dansk-svenske infrastruktur, hvilket er blevet tydeliggjort i de seneste måneder, hvor vi har stort fokus på at holde varestrømmene i gang og sikre den vigtige forsyning mellem vores lande, siger Elisabeth Lönne.

Hun er uddannet fra Lunds Universitet og har tidligere været hos Scandlines, ligesom hun i en årrække har besiddet forskellige lederstillinger i Stena Line inden for salg, marketing og service. Hun har senest været Travel Commercial Manager for Nordsøregionen, hvor hun med base i London havde ansvaret for salget markederne Storbritannien og Holland.

– Ruterne i Danmark er helt unikke og er en stor del af Stena Lines historiske arv. Vi har én af de ældste ruter fra 1963 mellem Frederikshavn og Göteborg, og så har vi den spritnye rute fra i år mellem Grenaa og Halmstad. Vores position i Danmark skal fastholdes og udbygges ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores forretning til kunderne i denne usædvanlige tid, hvor vi har et endnu større fokus på sikker drift og sikkerheden ombord. Det vil vi bygge videre på i fremtiden, siger Elisabeth Lönne.

(Visited 20 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here