Molslinjen indtænker corona i design af ny katamaran

  0
  Illustration af Express 5. Foto: Austal
  REKLAMA

  Express 5, der ventes klar i 2022, bliver designet, så det bliver nemmere for passagererne at holde afstand.

  Den kommende katamaran, der skal sejle Rønne-Ystad, Express 5, bliver justeret, så designet er mere coronavenligt. Det betyder blandt andet, at stolerækkerne trækkes længere fra hinanden, så der er bedre plads, og passagererne kan holde afstand, mens ventilationssystemet er blevet gentænkt så, der er bedre udluftning i passagerområdet. Det skriver Søfart.

  – Hver gang vi bygger en ny færge, forsøger vi at tænke så langt frem i tiden som muligt. En færge er en stor investering, som skal holde i mange år, så derfor er det vigtigt at tænke fremtidige løsninger ind i byggeriet. Det gør vi nu med hensyn til virus, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

  Rederiet oplyser, at opførelsen af Express 5 på trods af coronapandemien overholder tidsplanen. Det er det australske værft Austal, der står for byggeriet, og den fysiske opførelse finder sted på værftets afdeling i Filippinerne. Målt på antal passagerer og biler står ‘Express 5’ til at blive verdens største hurtigfærge. Efter planen skal Express 5 sættes i drift i foråret 2022.

  (Visited 11 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here