Ny fiskeriminister glimrede ved sit fravær ved demonstration

0
REKLAMA

Både i Aarhus og København demonstrerede fiskere og landmænd i weekenden mod regeringens coronahåndtering. Den nye fiskeriminister, Rasmus Prehn (S), var inviteret til at holde tale i København, men det afviste han.

Lørdag var der demonstration mod regeringens coronahåndtering i Aarhus og København, hvor både landmænd og fiskere luftede utilfredshed over regeringens håndtering af corona, især i forbindelse med at landets minkavlere uden lovhjemmel er blevet pålagt at aflive sine mink.

Den nye minister for for Fødevarer, Fiskeri og Landbrug, Rasmus Prehn (S), var inviteret til at holde en tale ved demonstrationen, og selvom han indledningsvis på pressemødet, da han tiltrådte som minister, umiddelbart gav ikke var afvisende for at deltage, valgte han alligevel at takke nej. Det skriver Maskinbladet, der sent fredag eftermiddag blev oplyst, at ministeren ikke havde mulighed for at deltage.

Det ærgrer talsmand for for foreningen Oprør fra Landet, Jeppe Søe.

– Det er ærgerligt, at den nye minister ikke benyttede lejligheden til at møde de borgere, som han skal være minister for. Vi havde både taletid og kaffe klar. I stedet må vi tage os to minutters stilhed, hvilket også vil være god pause mellem 14 andre stærke talere, siger han til Maskinbladet.

Ved demonstrationen både i Aarhus og København deltog flere repræsentanter fra Folketinget, men ingen fra regeringen eller dens støttepartier.

(Visited 2 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here