Maersk Drilling lander aftale til 627 millioner kroner i Surinam

  0
  Foto: Maersk Drilling
  REKLAMA

  Maersk Drilling har indgået en aftale om et større projekt af Total E&P Suriname. 500 dage i alt skal Maersk Drillings to dybhavsrigge, Mærsk Developer og Maersk Valiant, udføre boringer i Surinam, og den aftale har en værdi på 627 millioner kroner.

  I begyndelsen af 2021 og 500 dage frem skal Maersk Drillings to dybhavsrigge, Mærsk Developer og Maersk Valiant, udføre boringer for Total E&P Suriname. Det tilsiger en formel aftale, som er blevet indgået de to selskaber imellem, og som sikrer Maersk Drilling 627 millioner kroner, når kontrakten er underskrevet. Det oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

  – Vi er glade for at få denne mulighed for at føje dette til vores mangeårige samarbejde med Total. Denne kontrakt viderebygger på vores hidtidige samarbejde om dybhavsprojekter og på Maersk Drillings nylige erfaring med opstart af operationer i Surinam for Mærsk Developer, siger COO i Maersk Drilling, Morten Kelstrup.

  Mærsk Developer er i stand til at arbejde i vanddybder op til 3.000 meter. Den blev leveret i 2009 og opererer i øjeblikket offshore Surinam. Maersk Valiant blev leveret i 2013 og er i øjeblikket warmstacked i Aruba efter at have afsluttet et projekt i Mexico tidligere på året.

  (Visited 9 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here