Fortsat motorproblemer for Ærøxpressen

  4
  Arkivfoto.
  REKLAMA

  Efter motorproblemer søndag blev Ærøxpressens afgange aflyst hele mandag. Det er nu forlænget til torsdag, da færgen skal have skiftet en motor.

  Den blot et år gamle færge, Ærøxpressen fik sent søndag aften motorproblemer, og 28 passagerer var fanget på færgen i fire timer, inden den lagde til i Marstal klokken 23:55. Alle afgange i dag, mandag, blev aflyst, men det er nu udvidet til at gælde til og med torsdag. Det skriver rederiet på sin Facebook-side.

  – Det er et større havari på bagbord motor. Det havde vi ingen chance for at forudse, og vi kender ikke årsagen. Motoren er kun et år gammel, så vi havde slet ikke regnet med det, fortæller direktør for Ærøxpressen, Boye Kromann, til Fyens Stiftstidende om søndagens hændelse. Motoren vil nu blive skiftet.

  Det er anden gang på kort tid, der er problemer med færgerne, der sejler i det sydfynske øhav. Torsdag kollapsede et batteri på M/F Ærøskøbing, og det betød at passagererne var fanget på vandet i seks timer, fordi færgen ikke kunne komme i havn. Boye Kromann understreger, at det er to hændelige uheld oveni hinanden, og at passagerer kan være helt trygge ved at sejle med færgerne.

  (Visited 2 times, 1 visits today)

  4 COMMENTS

  1. Hvorfor viser man et billede af et konkurrerennde rederis skib, i stedet for det aktuelle skib som hedder Ærøxpressen

  2. Hej Lars

   Det er et godt spørgsmål. Jeg troede ikke, vi havde et billede af Ærøxpressen i databasen, som vi havde rettigheder til at bruge. Det retfærdiggør selvfølgelig ikke det dårligt valgte alternativ. Det var sjusk fra min side.

   Det er lykkedes mig at finde et relevant billede, så jeg har opdateret artiklen med det + ryddet ud de steder, jeg har stavet Ærøxpressen med et “e” for meget.

   De bedste hilsener

   Daniel Christensen
   Journalist
   Maritime Direct

  3. Naar der omtales motor havari paa Aeroxpressen, burde det attacherede foto saa ikke ogsaa vaere det af den omtalte faerge. Fotoet paa denne side er af Aeroeskoebing-Svendborg faergen, og af Aeroeskoebing. Ikke som det skulle have vaeret, af Marstal og Marstalfærgen!!
   Dette kunne forårsage krigs-lignende tilstande paa oeen!!!!

  4. Hej Erns

   Du har ret – som jeg skrev til Lars, var det et sjusket billedvalg fra min side. Jeg opdaterede derfor i fredags artiklen med et arkivbillede af færgen, der sejler Marstal-Rudkøbing. Ser du stadig det gamle billede, når du åbner artiklen, eller misforstår jeg, hvad du skriver?

   De bedste hilsener

   Daniel Christensen
   Journalist
   Maritime Direct

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here