DFDS henter ny kommunikations-chef i Novo Nordisk

0
DFDS Pearl Seaways. Arkivfoto: DFDS.
REKLAMA

Det bliver 37-årige Nicole Seroff, der bliver ny kommunikationschef i Novo Nordisk, når nuværende kommunikationschef, Gert Jakobsen, går på pension.

Fra det nye år får DFDS ny kommunikationschef. Det bliver 37-årige Nicole Seroff, der tager over efter den siddende man på posten, Gert Jakobsen. Nicole Seroff kommer fra en stilling som kommunikationspartner i Novo Nordisk, hvor hun har været ansat i forskellige roller siden 2008. Det skriver Shippingwatch.

– En væsentlig opgave for Nicole bliver at orkestrere og udvikle kommunikationsindsatsen i DFDS på tværs af presse, sociale medier og interne kanaler for at styrke opmærksomheden og opfattelsen af DFDS blandt interessenter og medarbejdere, udtaler DFDS ifølge Shippingwatch.

Gert Jakobsen går på pension efter at have siddet på posten siden 2007. Han vil bistå Nicole Seroff de første måneder af 2021, inden han takker af.

(Visited 6 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here