Boris Johnson lover renæssance for britiske skibsbyggere

  0
  Kevin Mueller, Unsplash
  REKLAMA

  Den britiske premierminister, Boris Johnson, vil investere i 13 nye fregatter og lover en ny generation af krigsskibe. Det skal anspore en renæssance for skibsbygning i Storbritannien.

  I sidste uge meddelte Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, at han vil genskabe den britiske flåde, så den igen bliver en af de mest magtfulde i Europa. Derfor har han investeret 13 nye fregatter og har givet løfte om en helt ny generation af krigsskibe. En afledt effekt er ifølge Johnson, at det vil anspore en ny renæssance for skibsbygning i Storbritannien. Det skriver gCaptain.

  – Hvis der er én politisk beslutning, som vil forstærke Storbritannien på enhver tænkelig måde, så er det at bygge flere skibe til den royale flåde, sagde Boris Johnson til det britiske parlament.

  Der spekuleres i, at Johnson forsøger at klinke skårene med de skotske vælgere, efter et ønske om skotsk uafhængighed er blevet mere udtalt de seneste år som følge af Brexit, håndteringen af Covid-19 og utilfredshed med premierministeren selv, som i dele af Skotland anses som arrogant og nedladende.

  (Visited 5 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here