Danmarks Fiskeriforening hilser Rasmus Prehn velkommen

0
REKLAMA

Rasmus Prehn (S) er ny minister for fiskeri, og hos Danmarks Fiskeriforening glæder man sig til at arbejde sammen med ham.

Danmarks Fiskeriforening ser frem til samarbejdet med den nye minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn (S), skriver foreningen i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med den nye minister. Opgaver er der nok af, og fiskeriet er udfordret på flere fronter. Derfor håber vi på et tæt og godt samarbejde med den nye minister sådan, at vi i samarbejde kan fremtidssikre fiskeriet, siger Svend-Erik Andersen, formand for Danmarks Fiskeriforening.

Det et stort ønske fra fiskerierhvervet, at den nye minister vil gøre en indsats for at fjerne den unødvendige regulering, der står i vejen for fiskerierhvervets udvikling. Samtidig er dansk fiskeri klar til at udvikle fiskeriet i en endnu mere bæredygtig retning.

– I dag er 80 procent af landingerne i dansk fiskeri bæredygtighedscertificeret, og CO2-udledningen er reduceret med 60 procent siden starten af 90’erne. Men vi er ikke i mål endnu. Vi er klar til at tage de næste skridt, og vi tror på, at vi kan nå langt sammen med den nye minister. Især hvis vi samtidig kan få luget ud i de mange tåbelige regler, der lige nu ligger som en tung dyne over dansk fiskeri, siger Svend-Erik Andersen.

(Visited 5 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here