Maersk Drillings omsætning faldt markant

  0
  Maersk Resolute. Foto: Bent Sørensen, Medvind
  REKLAMA

  Tredje kvartal af 2020 gav et fald i omsætningen på 23 procent for Maersk Drilling sammenlignet med sidste år.

  Onsdag morgen kom Mærsk med regnskab for tredje kvartal af 2020, og i dag har Maersk Drilling offentliggjort sit kvartalsresultat. I modsætning til det tidligere moderselskab har Maersk Drilling haft et hårdt 2020, og det kan aflæses i tallene. I tredje kvartal faldt selskabets omsætning med 23 procent til 1,92 milliarder kroner sammenlignet med samme periode for sidste år. Det skriver Ritzau.

  Årsagen skal findes i, at Maersk Drilling ikke har haft samme mulighed som tidligere til at leje rigge og skibe ud. Dagens regnskab indeholder ikke tal for indtjening. I august foretog Maersk Drilling en nedskrivning på knap ti milliarder kroner grundet coronakrisen, som også har været skyld i to fyringsrunder i foråret, hvor 500 ansatte blev varslet fyret.

  Ifølge Børsen er der dog også positivt at hente i Maersk Drillings driftsresultater, der er oppræciseret fra mellem 1,57 milliarder kroner og 1,88 milliarder kroner til mellem 1,72 milliarder kroner og 1,88 milliarder kroner. Det er dog stadig et fald fra sidste års 2,6 milliarder kroner.

  (Visited 8 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here