Lille overskud – men dog sort bundlinje for Hafnia i tredje kvartal

  0
  Hafnia Henriette. Foto: Hafnia
  REKLAMA

  Et beskedent overskud på 2,34 millioner kroner er bundlinjen for Hafnia i tredje kvartal, og det er en klar forbedring fra samme periode sidste år, der bød på et dundrende underskud på 66 millioner kroner.


  For et rederi af Hafinas størrelse er et overskud på et par millioner kroner ikke noget at skåle over, men administrerende direktør, Mikael Skov, må alligevel have overvejet at trække en flaske champagne frem for at fejre dagens resultat for tredje kvartal – et plus på 2,34 millioner kroner. Det er nemlig 68,34 millioner kroner bedre end i tredje kvartal af 2019.

  I alt har Hafnia tjent næsten 1,1 milliarder kroner i de første ni måneder af 2020 mod 184 millioner kroner for samme periode sidste år. På trods af de flotte tal er Mikael Skov dog opmærksom på, at der stadig er flere usikkerheder i horisonten i de afsluttende uger af 2020.

  – I starten af 4. kvartal har vi set en signifikant stigning i Covid-19 infektioner på den nordlige halvkugle efterfulgt af lockdowns i mange lande, hvilket gør det vanskelige at vurdere den nuværende økonomiske situation og den deraf resulterende efterspørgsel på olie, siger Mikael Skov i en pressemeddelelse.

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here