Københavns Havn skal være mere sikker

  0
  Arkivfoto: By og Havn, Københavns Kommune
  REKLAMA

  Politikerne i Københavns Borgerrepræsentation mener, at der sker for mange ulykker i Københavns Havn, og har flere forslag til at gøre havnen mere sikker.

  – Mange københavnere kender desværre ikke færdselsreglerne i havnen, og der sker tilsyneladende kun begrænset håndhævelse af reglerne. Det bringer manges liv og førlighed i fare, siger medlem af Teknik- og Miljøudvalget for Det Konservative Folkeparti i Københavns Borgerrepræsentation, Jakob Næsager. Han har stillet forslag om, at havnen skal være mere sikker for bløde trafikanter. Det skriver Berlingske.

  Jakob Næsagers forslag møder bred opbakning i borgerrepræsentationen. Det indbefatter blandt andet, at politikere, embedsmænd borgere og politiet skal drøfte, hvordan reglerne for brug af havnen bliver mere synlige, og hvordan den generelle sikkerhed hæves.

  Flere tiltag er allerede i gang. Hos By & Havn er havnereglementet ved at blive opdateret, så politiet får flere beføjelser til at give bøder. Og i højsæsonen sejler såkaldte havneværter rundt og guider brugerne af havnen. Sidste år fik havnebusserne mulighed for at indberette episoder, hvor badegæster svømmer i vejen ved stoppestederne.

  (Visited 8 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here