Katastrofalt coronaeksperiment afblæses for nu

  0
  Foto: SeaDream Yacht Club
  REKLAMA

  SeaDream, der skulle have været et coronasikkert krydstogtophold, indstiller sejlingen for resten af året, efter et stort opstillet eksperiment gik galt.

  Som en 2020s udgave af Titanic var det krydstogtskibet, der ikke kunne rammes af corona. Med omfattende test af besætning og passagerer før og under opholdet på SeaDream1 ville SeaDream Yacht Clubs bevise, at det er muligt at have et krydstogtophold uden masker og uden Corona. En række af journalister blev inviteret til at dokumentere den store succes – men så var der alligevel et isbjerg.

  En passager blev testet positiv med corona, og alle 53 passagerer blev isoleret på deres værelser ligesom de ikke-essentielle medarbejdere i den 66 mand store besætning. Skibet lagde til land i Grenadinerne i Mellemamerika, og eksperimentet måtte sættes på hold. Nu har SeaDream Yacht Club valgt at trække stikket helt.

  I skrivende stund har syv passagerer og to besætningsmedlemmer fået konstateret corona. Ifølge selskabet selv blev over 20 krydstogtophold gennemført på lignende vis uden smittetilfælde, inden medierne blev inviteret med ombord. Projektet vil nu blive evalueret, inden det bliver besluttet, om det skal gentages.

  (Visited 2 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here