Rønne Havn er klar til ny krydstogtsæson

  0
  Rønne Havn. Arkivfoto.
  REKLAMA

  På Rønne Havn er et 16.000 kvadratmeter stort areal nu klart, så havnen kan tage imod 63 krydstogtskibe, der ventes at anløbe havnen i 2021.

  På Rønne Havn satses der benhårdt på, at Covid-19 snart er en saga blot. I hvert fald har havnen netop færdiggjort et fremrykket byggeprojekt, hvor et nyt 16.000 kvadratmeter stort areal skal anvendes som velkomstfacilitet for krydstogtgæster. Det skriver Bornhom.nu

  – Vi krydser da fingre for, at vi kan slippe af med pandemien. Hvis ikke den også påvirker krydstogtsæsonen 2021, så står vi til at modtage 63 anløb i 2021. Men det er svært at vurdere sådan som pandemi-situationen ser ud på nuværende tidspunkt og listen kan stadig nå at ændre sig mange gange før sæsonstart 2021, siger havnens administrerende direktør, Thomas Bendtsen.

  Havnedirektøren oplyser, at det nye areal er blevet klargjort, så det lever op til alle myndighedernes sundhedsmæssige anbefalinger. Det indebærer blandt andet krav om afstand og håndsprit.

  (Visited 7 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here