Cadeler henter en halv milliard ved børsnotering

  0
  Cadelers Pacific Osprey i Esbjerg Havn. Foto: Cadeler
  REKLAMA

  Når det danske vindrederi senere på måneden går på børsen i Oslo, sikrer det selskabet over en halv milliard kroner.

  BW Group annoncerede tidligere på måneden, at selskabet forventede at blive storaktionær i det danske vindrederi Cadeler, når sidstnævnte bliver børsnoteret i Oslo senere på måneden. Nu sætter Cadeler kroner og ører på, hvor meget børsnoteringen ventes at indbringe.

  BW Group alene står for 200 millioner kroner, mens Handelsbanken Fonder poster 90 millioner kroner i projektet. DNB Asset Management investerer for lidt mere end 76 millioner kroner, mens Nordea Investment Management og Fjärde AP Fonden smider knap 35 millioner kroner i puljen, oplyser Cadeler.

  I alt udstedes der op til 39 millioner nye aktier, der ventes at give cirka 640 millioner danske kroner. Pengene skal blandt andet bruges på første udbetaling af et nyt fartøj. I øjeblikket foregår al Cadelers vedligehold og installation af havvindmøller fra de to offshore fartøjer, Pacific Orca og Pacific Osprey.

  (Visited 58 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here