Syv Stena-besætningsmedlemmer med Corona – hele besætningen i karantæne

  0
  Foto: Stena Line
  REKLAMA

  Hele besætningen på ro/pax-færgen Stena Horizon er sat i karantæne, efter at syv af besætningsmedlemmerne er testet positive med karantæne. Først testede tre positiv, og da hele besætningen efterfølgende blev testet, kom yderligere fire tilbage som positive. Stena Horizone ligger nu ud for Anglesey-kysten i Wales med et minimum besætning om bord. Skibet er ifølge Stena blevet grundigt rengjort og desinficeret, skriver The Maritime Executive.

  – Efter fuld testning af besætningen i sidste uge, kan Stena Line bekræfte, at alle 52 besætningsmedlemmer, der testede negativt, nu er isoleret om bord på skibet og i indkvartering på land i Holyhead.

  Han tilføjer, at de smittede efter omstændighederne har det godt, og fem af dem har ingen symptomer. Stena Vinga har nu overtaget ruten. Det vides endnu ikke, hvornår Stena Horizon er klar til at sejle igen.

  (Visited 2 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here