Genåbning af rationsfiskeri af sild i Skagerrak og Kattegat

0
REKLAMA

Kystnære sild i Skagerrak og Kattegat kan igen fanges på rationsvilkår. Det gælder for fartøjer under 40 meter.

– Med virkning fra den 16. november 2020 genåbnes der for et kystnært rationsfiskeri af sild i Skagerrak og Kattegat på rationsvilkår for fartøjer med en længde overalt på under 40 meter inden for en afsat mængde på 66,2 tons. Det skriver Fiskeristyrelsen i en pressemeddelelse.

Der dispenseres samtidig for restmængder af sild afsat til et kystnært rationsfiskeri af sild i Skagerrak og Kattegat. Fra den 16. november 2020 og på ubestemt tid fremover er det tilladt at fiske, medbringe og lande 15.000 kg sild pr. kalendermåned. Her vil perioden fra den 16. november 2020 og måneden ud betragtes som værende en hel kalendermåned.

Ansøgning
Ansøgning om tilladelse til et kystnært rationsfiskeri af sild indsendes til Fiskeristyrelsen på e-mail til licensadm@fiskeristyrelsen.dk i henhold til reguleringsbekendtgørelsens bilag 2. Ansøgningen skal være modtaget senest 13. november 2020 kl. 10:00. En tilladelse kan herefter udstedes gældende fra 16. november til 30. november 2020.

Vil man først benytte muligheden fra 1. december til 31. december, skal Fiskeristyrelsen senest modtage en ansøgning den 25. november 2020. Indkommer der for mange ansøgninger til, at der ikke kan tildeles 15.000 kg pr. fartøj pr. rationsperiode, vil det blive fordelt ligeligt mellem ansøgere, der opfylder ansøgningsvilkårene.

(Visited 4 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here