Havnecontainer i Antwerpen indeholdt 11,5 ton kokain

  0
  Arkivfoto.
  REKLAMA

  Tre personer er blevet anholdt, efter belgisk politi fandt over 11,5 ton kokain skjult i en container på havnen i Antwerpen.

  11,5 ton kokain svarende til en værdi på 3,3 milliarder kroner blev i slutningen af oktober opdaget af politiet i en container på havnen i Antwerp. Fundet er det største i belgisk historie, men det er ikke ualmindeligt, at politiet kan beslaglægge store mængder euforiserende stoffer i Antwerpen havn, der anses som en af Europas største indgangsporte til kokain grundet sine handelsforbindelser til Sydamerika. Det skriver Ritzau.

  Containeren med den store mængde kokain var gemt i en anden container og kom angiveligt fra Guyana i den nordlige del af Sydamerika. Tre personer er blevet anholdt – en i Holland og to i Belgien. Sagen menes at have forbindelse til en større politiaktion tidligere på efteråret, hvor 22 blev anholdt, og politiet beslaglagde 22 millioner kroner i kontanter. Blandt de 22 er en tidligere leder i belgisk politi og tre aktive betjente.

  Sammen med naboprovinsen Limburg har Antwerpen været hårdt ramt af narkorelateret kriminalitet. De to byer har i perioden oplevet flere gidseltagninger og drab.

  (Visited 12 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here