Stena Line standser Frederikshavn-Göteborg

  0
  Foto: Stena Line
  REKLAMA

  Godstransport af kritisk forsyning kommer ikke til at blive berørt, men derudover standser Stena Line alt passagertrafik mellem Frederikshavn og Göteborg pga. frygt for coronasmitte.

  Frygten for den muterede version af Covid-19, som er fundet blandt mennesker og mink i Nordjylland, har fået Stena Line til at stande passagertrafikken mellem Frederikshavn og Göteborg fra i dag. Nedlukningen vil foreløbig gælde til 3. december. Dog vil godstransport af kritisk forsyning fortsætte, oplyser Stena Line i en pressemeddelelse.

  – Vi fortsætter med at sejle for at holde varestrømmene i gang og sikre den vigtige forsyning mellem vores lande. Vi er nu i gang med at kontakte de kunder, der har booket rejse med Stena Line mellem Frederikshavn og Göteborg, for at finde en god løsning for dem. Derudover har vi i forvejen indført en række sikkerhedsforanstaltninger ombord for at sikre en sikker og tryg overfart, siger Elisabeth Lönne, Trade Director for Stena Line i Danmark.

  Det betyder, at fragtchauffører altså fortsat vil kunne sejle med færgerne Stena Nautica, Stena Jutlandica og Stena Danica mellem Göteborg og Frederikshavn.

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here