Erhvervsuddannelser flytter til Odense Havn

  0
  Foto: Tietgen, Odense
  REKLAMA

  Erhvervsuddannelserne i Odense samles, fra 2024 på havnen i nye lokaler, hvis Folketinget vil det.

  Tietgen, som er ungdomsuddannelserne i Odense, hhx, eud og eux, under én hat, flytter fra 2024 til nybyggede lokaler på Odense Havn. Tietgen har nemlig investeret i det sidste ledige grundstykke i City Campus på Odense Havn.

  Det skriver TV2 Fyn. 

  – Det, der skal rummes i det her hus, er fremtidens uddannelse, og det er uddannelse til fremtidens arbejdsmarked inden for handel, kontor, detail og e-handel, siger Anette Vilhelmsen, direktør på Tietgen i Odense.

  Før projektet kan blive til virkelighed kræver det dog en godkendelse fra Folketingets Finansudvalg.

  (Visited 10 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here