Maersk Drilling skal bore tre brønde i den hollandske Nordsø

  0
  Foto: Maersk Drilling
  REKLAMA

  Petrogas og Maersk Drilling har indgået en aftale om, at sidstnævnte skal bore tre brønde i den hollandske del af Nordsøen. Værdien af aftalen løber op i knap 60 millioner kroner.

  Det bliver jack-up riggen, Maersk Resilient, der skal bore tre brønde i felterne B13 og A12 i den hollandske del af Nordsøen. Det indgår i den aftale, som Maersk Drilling og Petrogas har indgået. Arbejdet begynder allerede i løbet af måneden og ventes at vare 110 dage. Samtidig har de to aftalt, at Maersk Drilling eksklusivt får ret til at arbejde på en gruppe af Petrogas’ kommende projekter i Holland i 2021 og 2022. Det skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

  – Kontrakten om de tre brønde og den eksklusive aftale understreger nok engang vores stærke partnerskab med Petrobras. Vi er glade for at kunne fortsætte vores gode samarbejde og udnytte designet af vores R-klasse rigge til at understøtte Petrogas’ forretning i et af deres kernemarkeder i Holland, udtaler Claus Bachmann, der er chef for Nordsø-divisionen i Maersk Drilling.

  Som del af aftalen annulleres en tidligere kontrakt mellem Petrogas og Maersk Drilling om boring af en brønd i Birgitta-feltet i den britiske del af Nordsøen. Maersk Drilling kompenseres herfor og får samtidig eksklusive rettigheder til at bore brønden i løbet af 2021 i stedet.

  (Visited 12 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here